Heldags workshop om sundhedsinnovation og forretningsudvikling

At være solo-selvstændig fordrer at man har mange kasketter på: Virksomhedsejer, investor, direktør, bogholder, produktudvikler, receptionist, piccoline, chauffør, konsulent, terapeut, supervisor OSV!

Hvem skal man rådføre sig med? Hvordan skal man udvikle sin virksomhed? Hvor finder man den rette sparring?
Nu kan du komme på en heldags workshop om INNOVATION og FORRETNINGSUDVIKLING med fokus på privatpraktiserende ergoterapeut.

Workshoppen henvender sig til privatpraktiserende ergoterapeuter eller ergoterapeutstuderende, primært start-ups indenfor de sidste cirka 3 år, samt præ-start-ups. Vi skal nemlig beskæftige os med de tidlige faser af forretningsudviklingen. Der, hvor det hele summer men ikke er på plads endnu. Ideerne er der, men hvordan får man dem i spil? På workshoppen vil du få mulighed for at arbejde med din egen virksomhed eller ide ud fra oplæg om forretningsudvikling og innovation.

Hvad du får med dig på denne workshop:

  • Viden om Business Model Generation
  • Kendskab til Designmetode i praksis
  • Din egen SWOT analyse
  • Din egen Business Model CANVAS
  • Indsigt i De 9 byggeklodser
  • Viden om Forretningsmodeller
  • Kendskab til Design: Ideation, visuelt udtryk, prototyper, storytelling og opstilling af scenarier
  • Overblik over Strategi og perspektiv

 
Synes du ovenstående lyder interessant for dig? Så se her:
Hvornår: Onsdag den 1. december 2021
Hvem: Ergoterapeuter eller ergoterapeutstuderende
Tidsrum: 8:30 – 15:30
Hvor: UFC, Uddannelsescentret Fredericia, Mosegårdsvej 2a, 7000 Fredericia
Pris: 1.200,- inklusiv moms

Der vil være fuld forplejning på dagen med morgenmad, frokost og eftermiddagskaffe.
Den MEGET lave pris, er et særligt VIP tilbud til ergoterapeuter!

Sidste frist for tilmelding: Den 15. november 2021

Tilmeld dig her – Husk at skrive dit fulde navn, personlig reference (den der har bevilliget kurset), arbejdspladsens adresse og fulde EAN nummer. Hvis du selv betaler for kurset, oplyses din privatadresse.

 

Underviser:

Mit navn er Charlotte Andersen. Jeg er uddannet ergoterapeut i 1999. Jeg har tidligere arbejdet i den Regionale Psykiatri i 21 år. Jeg har været selvstændig siden 2015 og i dag på fuld tid. Jeg er gæsteforsker ved SDU og VISO-konsulent ved Neuropsykologisk Praksis Århus/København. Jeg er tilknyttet flere klinikfællesskaber: Vasegaardens Klinikker i Fredericia, AutismePotentialet Århus, Neuropsykologisk Praksis i Århus og København. Jeg har holdt foredrag i det meste af Danmark, samt i udlandet: Wien, Reykjavik, Oslo, Lund, Helsingborg mm. Jeg holder løbende kurser for fagpersoner.

Min baggrund for at undervise i forretningsudvikling og sundhedsinnovation:

Som supplement til min grunduddannelse har jeg taget en 1-årig overbygning i Brugerdrevet Udvikling af Sundhedsinnovation i Forskerparken i Odense. Jeg har i opstartsfasen haft et advisory board og en innovationskonsulent tilknyttet, som jeg lærte utroligt meget af. Jeg har vundet en Iværksætter Award, samt andre priser, legater og finasiering. Jeg har erfaring med udvikling af prototyper og digitale løsninger og har været repræsenteret på Digitaler Staat messen i Berlin og samarbejdet med den danske ambassade i Berlin. Jeg vil bringe alle mine start-up erfaringer i spil med fokus på privatpraktiserende ergoterapeuter.