Nyheder

Nye kurser på Vasegaardens Klinik i Fredericia 2020

Kursus i sansemodulation
Nu afholder vi igen 4-dages kurser i sansemodulation i klinikken i Fredericia for ergoterapeuter og fysioterapeuter. Kurset består af 2 moduler. Hvert modul er på 2 dage. Kurset er et grundlæggende kursus og henvender sig derfor til alle med interesse for SI uanset om man er nybegynder eller øvet. Der gives kursusbevis efter endt kursus.

Kurset henvender sig til terapeuter der arbejder med psykiatri, autisme, udviklingsforstyrrelser, udviklingsbetingede handicaps eller demens, indenfor unge/voksen/ældre området.

På kurserne lærer man blandt andet:
At teste for sanseforstyrrelse med Adult Sensory Profile og Observationstest Hanschu & Reisman, sanseprofilanalyse, planlægge intervention, identificere overload og shutdown, low/high arousal, sensorisk intolerance og meget mere. Der inddrages cases i undervisningen. Program og undervisningsmateriale sendes pr. e-mail efter tilmelding. På kurset får man udleveret 1 stk. A/ASP og 1 stk. H&R observationstest. Ønsker man yderligere materiale kan det tilkøbes.

I 2020 afholdes der kursus i foråret og i efteråret.
Pris pr. kursus 6.600 kr.

Læs mere om kurserne her.
Tilmelding kan ske her.

 
 
 
SPI afholder 2 kurser i sansemodulation i København august/september 2016

Kursus i sansemodulation (basis)
Nu afholder vi igen et 3-dages kursus i sansemodulation i København for ergoterapeuter og fysioterapeuter. Kurset er et grundlæggende kursus og henvender sig derfor til alle med interesse for SI.
Du lærer blandt andet: Sanseprofilanalyse, planlægge sensorisk diæt, identificere overload og shutdown, low arousal, sensorisk intolerance og meget mere. Der inddrages cases i undervisningen. Program følger.

Kurset afholdes i København fra den 5. september til den 7. september 2016.
Pris 4.500 kr.

Læs mere om kurset her.
Tilmelding kan ske her.

Kursus i sansemodulation (udvidet)
Nu har du en enestående chance for at komme med på et 3-dages kursus i sansemodulation for ergoterapeuter der arbejder med psykiatri. Kurset henvender sig til øvede. Med øvede menes at du har erfaring med assessments, for eksempel ASP. Emnerne er: sanseprofilanalyse, sensorisk diæt, overload og shutdown, for høj eller for lav arousal, sensorisk intolerance, cases fra underviser og egne cases.

Kurset afholdes i København fra den 31. august til den 2. september 2016.
Pris 4.500 kr.

Læs mere om kurset her.
Tilmelding kan ske her.

 
 
 
Inspirerende temadag

Inspirerende temadag med Tina Champagne i Kolding i samarbejde med Region Syddanmark og Region Hovedstaden.