Kurser

Planlagte kurser

Vores allerede planlagte kurser kan ses her.


 

Sensory Modulation

Få opdateret din viden om Sensory Modulation på vores kurser, hvor der undervises i validerede og standardiserede assessments, som for eksempel Adult Sensory Profile med specielt fokus på unge og voksne med psykiske lidelser. Er du leder på et psykiatrisk hospital, kan en eller flere afdelinger blive SPI certificeret, så du målrettet og effektivt kan nedbringe tvangsforanstaltninger og forbedre trivsel for alle. Her får du kompetenceudvikling på flere niveauer, så alle faggrupper lærer at anvende sansemodulation på henholdsvist superbrugerniveau og på brugerniveau.

Kontakt os for at lave en aftale her.


 

Deeskalering og håndtering af konflikter

Vi tilbyder undervisning i deeskalering og håndtering af konflikter, så medarbejdere og beboere kan føle sig trygge i hverdagen.

Kontakt os for at lave en aftale her.


 

Psykiatriske sygdomme

Er du pædagog og mangler mere viden om psykiatriske sygdomme, kan vi hjælpe dig.

Vi kan arrangere et kursus på bo-steder eller i kommuner, hvor medarbejdere der ikke har en sundhedsfaglig baggrund mangler opkvalificering.

Skal du i gang med et sundhedsfagligt projekt kan vi hjælpe dig med de forskellige trin. Er der nogle af opgaverne i forbindelse med dit projekt som du gerne vil have udført af erfarne konsulenter? Vi kan være tilknyttet dit projekt efter behov. Kontakt os, så vi kan finde den helt rigtige løsning for dig.

Vi bistår desuden psykiatriske bo-steder med opkvalificering af medarbejdere. Vi tilbyder kurser i psykiatri, sansemodulation, deeskalering, medicin med psykisk sygdomme mm. for pædagoger. Det er vigtigt at reducere antal af utilsigtede hændelser i forbindelse med medicinadministration og øge livskvaliteten hos den enkelte borger. Kontakt os så kan vi i fællesskab arrangere et kursus.

Kontakt os for at lave en aftale her.