Om os

SPI-Consult tilbyder undervisning og kurser i sansemodulation og er en standard skabende ressource for organisationer der yder service til samfundets mest sårbare grupper. Vores velafprøvede model for personaletræning og personlig support, styrker professionelle i at bevare en kultur bygget på medfølelse i professionelle rammer.

Med kendskab til de sensoriske bearbejdningsmønstre, kan miljøet og tilgangen til klienten tilrettelægges på en måde, hvorpå mange konflikter forebygges og dermed nedsætter anvendelsen af tvangsforanstaltninger.

Siden den spæde start i 2013 har mere end 400 gennemgået træning og undervisning og hver dag kommer der flere til. SPI-metoden blev udviklet i 2012 i Forskerparken i Odense, som et projekt om sundhedsinnovation. SPI-metoden er et prisvindende program og SPI-Consult drives af ergoterapeut Charlotte Andersen.

SPI er en forkortelse for sanseprocesser og intervention.

Om Charlotte Andersen

Velkommen til SPI-Consult!

charlotte_andersen

Ergoterapeut og stifter af SPI-Consult, Charlotte Andersen. Jeg blev uddannet ergoterapeut i 1999 og har i 17 år arbejdet primært indenfor psykiatrien. Siden 2012 har jeg beskæftiget mig med udvikling af sundhedsinnovation, forskning i sansemodulation og opstart af kursusvirksomhed med sansemodulation som speciale.

Det er vigtigt for mig at der er tæt samarbejde og dialog omkring planlægning af et undervisningsforløb, så jeg kan skræddersy den helt rigtige model til det enkelte sted og jeg er kreativ i forhold til at finde løsningsmuligheder, der kan passe til den enkelte kunde.