SPI-Platformen

SPI-Platformen er et webbaseret digitalt værktøj til ergoterapeuter, fysioterapeuter eller andre der arbejder med Adult Sensory Profile eller Child Sensory Profile2. Med dette værktøj får du adgang til en intuitiv, let tilgængelig platform, der understøtter dit daglige kliniske arbejde. Værktøjet giver dig en overskuelig visualisering af testresultatet fra din på forhånd udførte Sensory Profile. Med denne visualisering i hånden, kan du tidsbesparende og nemt analysere klientens sanseprofil og du kan bruge den både som dialogredskab med klienten eller som dokumentation. Værktøjet visualiserer sanseprofilen med tydelig overblik over alle rå-scores samt hvilke sanser der er berørte.

Oprettelse, engangsbeløb (ekskl. moms): 1.400,-
Licens for 1 bruger i 12 måneder (ekskl. moms): 1.800,- (licensen fornyes automatisk)

VIP-rabat:
Opnå VIP rabat og spar 1.400,- ekskl. moms på oprettelsen. Rabatten gælder kun for kursister der har deltaget i et af vores Sensory Profile kurser i indeværende år. Gældende fra den 1. januar 2021.

Bestil login her.

Testmateriale

Sensory Integration Inventory-Revised (SII-R) Reisman & Hanschu (1999) anvendes til børn og voksne. Den består af en checkliste der udføres på baggrund af observationer. Der vurderes på den taktile, vestibulære, proprioceptive sans og på generelle reaktioner. Testen er nyttig for klienter der på grund af deres handicap ikke kan deltage i selv-evaluerende test, såsom svær autisme, psykose, Alzheimers mm. Ved hvert udsagn checker man af ved “ja ” “nej” eller “ved ikke” alt efter om den pågældende adfærd er tilstede hos klienten. Tidsforbrug 30–60 min.

Testmaterialet består af det danske scoringsark og den danske brugerguide.

Sæt med 20 stk. scoringsark, pris: 500 kr. inkl. moms + forsendelse.

Brugerguide, pr. stk. pris: 350 kr. inkl. moms + forsendelse.

Bestil materiale her.